Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
 EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang  EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang  EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang  EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang  EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang

EVO-ES9000 - Mobiele Airco - 2,5 kW - werkt zonder afvoerslang

Evolar €995,00

  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Barcode: 7435115498498

Prijzen

Winkel Levertijd Prijs
Evolar
Shopscore: 8.5
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis €995,00 Naar aanbieder

Specificaties

Alles over dit product

Evolar heeft een unieke mobiele airco zonder afvoerslang. Het nieuwste gepatenteerde 2020 model mobiele airco van Evolar is echt mobiel. De airco heeft geen afvoerslang naar buiten en kan overal worden toegepast. Geen raam of deur hoeft meer open te staan tijdens het koelen. De Evolar EVO-ES9000 is een watergekoelde mobiele airco. De airco maakt gebruik van het unieke energy storage systeem waar de warmte van in het water opgeslagen wordt. De mobiele airco kan gemiddeld 8 uur koelen waarna het water 2 a 3 uur moet afkoelen via de cold storage stand. Tijdens de afkoelmodus (cold storage stand) laat de mobiele airco het water in de tank tot -6°C afkoelen. De mobiele airco wordt gevuld met 37 liter water waar de warmte in wordt opgeslagen, het water hoeft maar een keer per zomerseizoen gevuld te worden. De airco wordt geleverd met een wasmachineslang van 1,5 meter en meerdere verloopstukjes zodat de airco via elke kraan gevuld kan worden. Naast koelen kan de mobiele airco zonder slang ook verwarmen en ontvochtigen. De airco is daarnaast ook zeer stil met een geluidsniveau tussen de 33 en 45 dB(A). De mobiele airco is voorzien van Wifi en te bedienen met de TUYA APP. Het is ook mogelijk de mobiele airco te bedienen via de google home en amazon Alexa app.

Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder slang instructievideo:

Werking Evolar EVO-ES9000 mobiele airco zonder slang:

Principe werking: Deze mobiele airco maakt gebruikt van het principe van lucht-watercondensatie in combinatie met het principe van de vriezer. In feite heeft de Evolar EVO-ES9000 mobiele airconditioner een 37 liter watertank die direct in verbinding staat met een warmtewisselaar.

Koelmodus: Bij het gebruik van de koelmodus bevriest het koelcircuit van de mobiele airco. De mobiele airco heeft een 2,5kW compressor. Met het koelvermogen van 2,5kW kan de mobiele airco in ongeveer 2 tot 3 uur (de tijd is afhankelijk van de starttemperatuur van het water en de omgevingstemperatuur van de mobiele airco) het opslagwater (37 liter) afkoelen tot -6° C waardoor er een laag ijs ontstaat op de warmtewisselaar.

Het water in de tank van de mobiele airco wordt op -6° C gebracht. Met deze temperatuur kan de mobiele airco koelen en werkt hij in de zomer. De airconditioner heeft een autonome (werkingstijd) van ongeveer 6 tot 8 uur. Tijdens het koelbedrijf is de compressor uitgeschakeld (wat ervoor zorgt dat de mobiele airco zeer stil is in het gebruik). De ventilator aan de luchtzijde staat in de koelmodus aan, deze fan is een DC-inverter (energiezuinig en stil in het gebruik). Tevens staat een pomp aan in de airco, die zorgt ervoor dat het water circuleert tussen de luchtzijde warmtewisselaar en de tank waar de energie opslagen is. Dit proces zorgt voor de stijging van de watertemperatuur als de airco op koelmodus staat. Tijdens dit proces wordt alle energie van de ijsbatterij verbruikt. Als alle energie is verbruikt zal de mobiele airco stoppen met koelen, omdat er een temperatuur wordt bereikt die gelijk is aan de omgevingtemperatuur.

De airconditioner heeft een werkingstijd van ongeveer 6 tot 8 uur wat afhankelijk is van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en de gewenste temperatuur. Het verbruik tijdens het koelproces is 750W voor de energieopslag (cooling storage modus), waarbij de compressor 2500W aan koelvermogen afgeeft, dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Bij het koelen na de energieopslag verbruikt de ventilator 60W stroom, gedurende de werkingsuren van ongeveer 6 tot 8 uur. De bedrijfsuren zijn altijd afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de watertemperatuur en gewenste temperatuur. Het gemiddelde van het totale energieverbruik bij één gebruik cyclus (2-3 uur + 6-8 uur) ligt op ongeveer 250W per uur. Bij koelen is de mobiele airco zonder slang geschikt voor ruimtes tot maximaal 90m3

Product specificaties

Merk Evolar
Kleur Wit
Model EVO-ES9000
Type airco Mobiele airco
Geschikt voor ruimte tot 25 m²
Ruimte met hoge warmtelast tot Geschikt voor ruimte met hoge warmtelast tot: 20 m²
Ruimte met lage warmtelast tot Geschikt voor ruimte met lage warmtelast tot: 33 m²
Energielabel A
Koelvermogen in BTU 9000 BTU
Vermogen 2500 Watt
Geluidsniveau 45 dB
Gewicht 40 kg
Snoerlengte 1,5 meter

Instellingen en functies

Instelbare luchtuitlaat Ja
Instelbare thermostaat Ja
Verrijdbaar Ja
Wandmontage mogelijk Nee
Aan/uit-schakelaar Ja
Indicatielampje Nee

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Inclusief app voor mobiel Nee
Afstandsbediening Nee

Luchtbehandelingsfuncties

Klimaatbeheersingsfunctie Verkoelingsfunctie

Product informatie

Afmetingen verpakking 50 x 50 x 100 cm
Gewicht verpakking 40000 gram
Verpakkingsinhoud De doos omvat: Mobiele airco zonder afvoerslang Watervulslang 1,5 meter Kraanadapter

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
App vereist voor gehele functionaliteit Nee

Overige kenmerken

Aantal warmtestanden 2
Automatisch uitschakelen Ja
Diameter afvoerpijp 0 mm
Energieverbruik 1000 W
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Filter Ja
Geschikt voor aantal kubieke meters 80 m³
Inclusief raamafdichtingskit Ja
Ingebouwd of verplaatsbaar Vrijstaand
Koord opslagruimte Nee
Lengte afvoerslang 0 cm
Luchtreinigingsfunctie Ja
MPN (Manufacturer Part Number) 7435115498498
Met wielen Ja
Ontvochtigingsfunctie Ja
Product breedte 49 cm
Product hoogte 33 cm
Product lengte 92 cm
Reparatie type Carry-in
Scherm LCD
Taal handleiding Nederlands
Timer Ja
Uitzonderingen fabrieksgarantie Evolar biedt een garantie van 24 maanden bij gebruik volgens instructies
Verwarmingsfunctie Nee

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken

Over Evolar

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.